Marketing

Sa našim klijentima smo često bili od samog početka, od izrade prvih vizitkarti i zaglavlja za memorandume, do ozbiljnih marketinških kampanja. Organizovali smo sajamske promocije, modne revije, kreirali ambalažu, bilborde, jelovnike za luskuzne restorane... svaki zadatak i ideju klijenata smo realizovali do kraja.

Kada nešto nismo znali ili mogli, znali smo ko zna i može. Tako su naši klijenti dobijali sve što su poželeli na jednom mestu. I što je još važnije – uvek u dogovorenom roku.

Tokom godina, prateći  naše klijente, izradili smo mnoge namenske, promotivne i reklamne filmove, TV i radio spotove...

Namenski korporacijski filmovi kratko i jasno govore o kompanijama i njihovom poslovanju. U vreme razvoja globalnog interneta postali su specifičan način brze i jeftine promocije. Umesto štampe skupih kataloge i troškova za distribuciju, mnogi naši klijenti su se odlučili da snime kratke namenske filmove koji su putem interneta dostupni klijentima širom sveta. Za razliku od kataloga koje je neisplativo štampati u malom tiražu, ovakvi filmovi se sa masterizovane kopije mogu narezati i distrubuirati u onoliko primeraka koliko klijentu tog časa treba.

Kroz promotivne filmove, radeći na razvoju osnovnih ideja naših klijenata, predstavljali smo turističke destinacije, institucije, jubileje i ideje...

Film Turističke organizacije Veliko Gradište "...tamo gde Dunav srebrom sjaji..." osvojio je veliki broj nagrada na festivalima turističkog promotivnog filma. Visoka turistička škola strukovnih studija svoje nove studente privlači i jednim od naših filmova. Obeležili smo i 20 godina postojanja Gradskog sekretarijata za zaštitu životne sredine, ali i pomogli Međunarodnoj organizaciji rada da poslodavce u Srbiji motiviše da zaposle osobe sa invaliditetom...

Kreirali smo TV reklame za kulturološke manifestacije, filmske premijere, promociju proizvoda, pa i za političke kampanje. Uvek smo znali da i sa najskromnijim sredstvima  klijenata napravimo odlične tehničke rezultate... Pored izrade video reklame, savetovali smo klijente kako i na koji način da naprave najbolje efekte sa budžetima predviđenim za emitovanje reklamnih sadržaja.